Program zilnic de Luni pana Vineri, de la 07:30 la 18:00.

Cresa si Gradinita FlyKids este deschisa pe tot parcursul anului, inclusiv in perioada vacantelor (primavara, vara, iarna). Exceptie sunt zilele libere prin lege.

Stim ca timpul tau este destul de incarcat si astfel, iti venim in ajutor cu 2 variante de program, asa incat tu sa-l poti alege pe cel potrivit nevoilor tale

Program Scurt 

1600Lei/Luna *

7:30 – 13:00


   + Pachete Optionale

Serviciu "masă"  20 Ron / zi

Pachet BabyCare Half Day   200 Ron / luna

Pachet SmileCare   20 Ron / luna

Pentru Clienti Noi

Program Prelungit

2300Lei/Luna *

 7:30 – 18:00

+ Serviciu "masă"  20 Ron / zi

   

+ Pachete Optionale

Pachet BabyCare Full Day   350 Ron / luna

Pachet SmileCare   20 Ron / luna

Late Check-Out   25 Ron / eveniment

Pentru Clienti Noi

* Tarifele sunt maximale, valabile pentru anul școlar 2020-2021, la încheierea unui contract fără perioadă contractuală. Pentru oferta complectă vă rugăm a ne contacta.

Descriere servicii si pachete:

  • Serviciul „masă” include servirea micului dejun, fructe sau legume intre mese, servirea prânzului, gustarea de după amiaza.

Pentru zilele in care copilul absentează nu se va datora contravaloarea serviciului de masa cu condiția notificării prealabile absentării pana la ora 12:00 a zilei precedente.

  • Pachet BabyCare este foarte util in cazul copiilor care au nevoie de scutece si o îngrijire speciala a zonelor iritante din aceasta cauza. Nu mai este necesar sa porți grija scutecelor, șervetelor umede, prosopel, creme etc. De toate acestea ne vom ocupa noi, iar micuțului tău nu o să-i lipsească niciodată nimic în acesta privința.

În cazul în care nu optați pentru acest pachet, este necesar să verificați în fiecare dimineața că exista toate cele necesare pentru cel puțin o zi, în vestiarul alocat copilului dv.

  • Pachet SmileCare este recomandat indiferent de vârsta copilului. Acest pachet asigura necesarul unei igiena bucale perfecte. Se vor efectua cel puțin doua controale stomatologice pe parcursul unui an școlar, se asigura pasta de dinți și schimbarea periuței de dinți la maxim 3 luni.

In cazul în care nu optați pentru pachetul SmileCare este necesar ca dv sa va ocupați de toate cele menționate mai sus.

  • Un eveniment „Late Check-out” se considera a fi atunci când  Check-Out-ul (preluare copilului de la grădinița) a fost efectuat după ora de sfârșit a programului ales (scurt sau prelungit) in limită maximă de 30 minute.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • Serbarile de pe parcursul anului scolar.
  • Optionalele.
  • Excursiile si taberele